IŠČE SE 900 NEZEMLJANOV! PRITOŽBA!

Zdaj pa imam jaz tega dovolj! Še na dopust ne moremo v miru! Lepo si po nekaj tisoč svetlobnih letih končno privoščimo malo dopusta, celo vaš planet izberemo za spremembo, vi pa takole. Iščete nas. Pa kaj vi, ljudje, homo sapiensi, karkoli že ste, ne morete biti malo gostoljubnejši? Pa niti nas ni toliko prišlo. Ravno dovolj, da smo udobno potovali. In glej ga zlomka. Pričaka nas popolna paranoja.

Mi naj bi vas ugrabljali, preučevali, preletavali s čudnimi letečimi sredstvi, katera imenujete NLP ali UFO, bili naj bi vam nevarni. Ja, lepo vas prosim!!!

Vsaj 5 bilijonov let smo pred vami. Le zakaj tako prepotentno mislite, da bi vas še vedno morali preučevati. Naj kar razkrijem eno malo skrivnost. Pred kratkim časom (oprostite, za vas je to zelo dolg čas) so opičnjaki izgubili dlako. Našli ste Australopiteka, potem še Homo Sapiensa. A vam je vedno manjkal nek člen v razvoju človeka. Ni res? Veste, takrat smo še živeli skupaj. Potem nam nekako okolje in ozračje ni pasalo. Preveč kisika. Odločili smo se, da odidemo drugam, kjer so pogoji ugodnejši. Žal pa se je med dolgim potovanjem nekaj zgodilo. En del “človeštva” je imelo neke čudne posledice. Po vaše rečeno, malček so “zaostali”. Niso se uspeli dovolj razviti. In njihovi možgani nikakor niso zmogli uporabljati celotne kapacitete. Pa smo jih poslali nazaj na Zemljo, saj so o tem imeli še nek kolektivni spomin. Opazovali smo razvoj, ki v nekaj milionih “vaših” let ni napredoval nič bolj kot razvoj vaših mladičev v 3 mesecih. Pošiljali smo strokovnjake, ki so se s temi osebki ukvarjali, skušali stimulirati možgane, in tako naprej. Dali smo jim, da se igrajo z raznimi tehnologijami in še nekako so uspevali. Začeli so graditi, podobno kot vaši mladiči gradijo s takoimenovanimi “lego kockami”. Prav tako se je pri njih ohranil nek kolektivni spomin na prvi polet, tako da so v svoji domišljiji začeli graditi čudna letala, katera so med preiskušanjem tisti, ki so jih slučajno ugledali, imenovali UFO. In vi še verjamete, da Dedek Mraz leti po nebu in nosi darila. Edini IFO (Identified Flying Object) ali ZLP (Znani Leteči Predmet). Prav smešno.

Vidite, imamo podobne probleme. Vam počasi primanjkuje kisika. V ozračju ste uspeli narediti velike ozonske luknje, kar samo po sebi niti ne bi bil problem, a vi se še niste dovolj razvili. Vaš razvoj ni usklajen z delovanjem vesolja in tako vas je strah. Iz tega strahu proizvajate še več strahu. Pokate se naokrog in se prepirate, kdo bo kje narisal črto na zemljevidu. Sram naj vas bo!

Pri nas je pač preveč kisika in mi ga ne moremo dihat. Uhaja k nam, skozi vaše ozonske luknje. Zato smo se prišli k vam nadihat malce svežega smoga. Med nami so tudi znanstveniki, ki preučujejo, kako te luknje zamašiti. Ne zaradi vas, draga ignorantska in prepotentna bitja. Pač pa da ohranimo vesolje pred vašo nesnago, ki zdaj veselo uhaja skozi ozonske luknjice.

Privzeli smo vašo omejeno obliko telesa. Res je neudobno. A tudi tako se vam zdi, da nas prepoznate. Začuda! Ne vem, ali so se vam pričeli pospešeno razvijat možgani ali pa je to še del nekega kolektivnega spomina iz prazgodovine.

In vi, prepotentneži, si predstavljate, da se vam hodimo kazat v letečih krožnikih? Mislite, da nimamo boljšega načina za preučevanje? Menda vas ugrabljamo in delamo preizkuse. Ne, ljubčki dragi, to nismo mi. Mi tako primitivnih posegov ne rabimo delat. So pa med vami še takšni, katerim se možgani niso razvili še od opičjih časov in jih lahko zaradi razvoja ostalega štejete za tisti manjkajoči člen. Kot tisti cepetavček, ki se ima za svetovnega voditelja in dela samo štalo. Ne rečem, vaša Zemlja je kar prijetna žogica. Le škoda, da z vami ni šlo vse po planu.

In zdaj se greste še nekega tekmovanja na temo “Išče se 900 nezemljanov”. Saj ne, da smo paranoični, a zadeli ste kot s prstom v drek in sumim, da je med nami kak izdajalec, ki vam je to nekako sporočil. In zdaj nekdo preko teh spisov, ki jih pisarite, išče nas. Išče kakšne podatke o tem, kje smo, kaj delamo. Morda nekdo kaj ve in bo to zakamufliral v zmagovalni spis. Priznam, kar malce smo bili šokirani, saj je to možganska dejavnost, katero ste zelo hitro razvili. Nekdo bi nas zasužnjil, drugi se pretvarjajo, da so nezemljani, tretji spet fantazirajo, in tako dalje.

No, še malček bomo ostali. Poiskali bomo načine, kako vam pomagati do še boljšega razvoja, kajti to je zdaj kar velik preskok. A ljubi, moji goli opičnjaki, lepo prosim, vsaj dva tedna (po vašem času) nas ne iščite in nam dovolite, da se naužijemo vašega “onesnaženega” zraka, ki je za nas kot eliksir. Da se osvežimo, pozdravimo in sprostimo. Takrat bomo tudi lažje poiskali način, da stopimo z vami v stik, ne da bi na svetu izbruhnila nuklearna vojna. Pa tudi turško kavo bi si želeli poskusiti. Nekdo nas je menda povabil.

Do takrat pa se lepo pomirite. Se vidimo.

Lep pozdrav,

Nezemljani na dopustu

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s