BRCA V LASTNO RIT

Takole, ljubi moji… malo moram narest pavze pri vsej tej blogariji. Včeraj sem namreč izvedela, da imam čez tri tedne izpit v šoli. Tak, par ur trajajoč izpit. Moram obvladat anatomijo, fizionomijo, vse telesne sisteme in njihovo delovanje, potem še vse o refleksologiji. Vse reflekse na stopalih in dlaneh, kako delujejo, zakaj tako delujejo, zakaj ne delujejo, kje so, kako medsebojno vplivajo… Poleg tega pa še vse o izvedbi terapije… od priprave prostora, same sebe, kako narediti, da je klientu udobno, kako mu vliti zaupanje, kako mu ali ji obdelati stopalca (to je še najlažje), kako komunicirati z zdravniki, kako funkcionira Forum za Holistične Terapije, kako deluje Refleksološka zbornica.. itd., itd. Mamma mia.. poleg tega še delam študije primerov, kjer je treba človeka analizirati, analizirati vse probleme, narediti najmanj 6 terapij in to vsako v “komercialnem času” (ne dlje od ene ure), opazovati napredek, opravljati konzultacije, narediti načrt terapije in predlogov za izpeljavo, vse to spisati, opisati, narisati, poslati voditeljici v pregled, nato še popravljati.

Pa ni še konec. Sicer sem 3 raziskovalne naloge že oddala in bila ocenjena (z odliko, da ponosno povem) in enkrat sem bila ocenjena pri praktičnem delu (tudi z odliko, kljub dvem napakam). A zdaj me čaka še ocenjevanje praktičnega dela še s strani ocenjevalcev s Foruma. Brr.. Doma sicer gre, tale refleksologija, ni blema, tudi če traja malo dlje, ker je zabavno.. pred tistimi s Foruma bom morala pa zelo profi to izpeljat. Pa tudi stranka ne bo nekdo, ki ga poznam, ampak bodo koga pripeljali s seboj. In na koncu moram še uredit portfolio, ki bo tudi moja podlaga za zaposlitev. Torej vse raziskovalne naloge in študije primerov spakirat v fascikel, skupaj z ocenjevalno knjigo in vsemi pripombami in opombami voditeljice in ocenjevalcev.

A na srečo je šolsko leto do sredine julija. Kar dolgo, kaj?

Torej kot vidite, bom bolj malo gor, bom bolj malo komentirala vaše bloge… a težko se bo temu upreti. Evo, danes naj bi se učila, pa stalno kukam na eDnevnik. Zdaj pa se moram res v rito brcnit in to krepko. Saj bom še kaj pokukala, normalno, tako kruta pa spet ne smem biti do sebe… a bolj poredko.

No, se kaj vidimo. Vam pa pošiljam nekaj “razglednic” z londonskega sprehoda. Tokrat ob severni obali Temze, kjer sem odkrivala potke ob reki, za katere nisem prej vedela. In zanimivosti, kot je na primer HTF bar (HTF = Hardest to Find bar in London).


Londonska panorama z druge strani reke


Tiček, ki gleda Gabriel’s Warf, mogoče je lačen, pa razmišlja o kosilu. Na mali plaži pa neki fantje igrajo odbojko. Samo se ne vidi dobro. Slikano s telefonom.


In še Tate Modern… sem jo končno dobila celo v fotko. Na drugi strani obale je to skoraj nemogoče.


Tale zmajček pa je nekoč bil “mejnik” med vzhodnim in zahodnim Londonom, oz. tu se prične okrožje Westminster.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s