GOOD VIBRATIONS

Včeraj sem obiskala moje prijatelje, ki se ukvarjajo s promocijo na dopisnicah. Sicer za njih tudi nekaj delam. Reklamirajo predvsem gledališča, showe, musicale, muzeje in galerije. Dokler nisem ugledala dopisnice, ki nekako ne spada v aranžma. Mi je bila pa všeč, grafično. Taka pin-up.

“Ma, tehle pa ne bomo reklamirali!” mi reče Šef.

“Zakaj pa ne, oblikovalsko je čisto OK!” se smejim nazaj. In točno vem zakaj ne. Boste takoj videli. Sicer naj ne bi delala reklame, a vam tako čisto na uho povem, da se junija odpira nov nočni klub v Londonu. Tak “kinky”, kot temu pravijo Angleži. Za fetišiste! In tiste, ki se upajo več.

Vstop striktno v fetiš oblačilih – nikakršnega vsakdanjega načina oblačenja, nič jeansa, nič golote. “No effort, no entry” piše na kartici. Pa še to… samo par oprijetih, črnih, usnjenih hlač NI sprejemljivo, fantje!). In seveda ne pozabite kake identifikacije, ker nikogar pod 18 let ne bodo spustili notri. Seveda, če se odločite, da to obiščete.

In kaj nudi? Play and dance party… posvečen raziskovanju “kinky” zadovoljstev v vseh svojih oblikah (kinky – čudaško, malček perverzno, predvsem v seksualnih igricah), združenje igre in plesa v edinstvenem prostoru, ki je oblikovan s strani ljubiteljev fetiša za ljubitelje fetiša.  Imajo OGROMNO “igralnico” z super opremo in “stajicami” (za odrasle, seveda) ter velik, ločen prostor za plesat.

Torej, tisti, ki vas zanima.. ko boste junija potovali v London, ne pozabite oprijetih, plastičnih oblačil, seksy čevljev s petami za katere potrebujete padalo, če se vam slučajno zlomijo, mrežastih štunfov in vse te fetiš maškarade. Ne verjamem, če boste mene tam srečali, mogoče pa bom šla samo pofirbcat (tako, izza odra).

In še slikica:

Pokazala bi vam tudi slikice s transvestitskega žura, kamor smo enkrat naletele z obiskovalkama iz Ljubljane, a mislim, da ju moram prej prosit za dovoljenje. End od tipčkov je poziral specialno in samo za Slovenijo! Le da nisem slikala jaz ampak ena od deklet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s