TRALALALALALALA!!!! HUUURAAA IN JUUUHEEEEJ!!!! RATALO MI JE!!!!!

Juhuhuhuhuhu!!Lalalala!…

..
..
..

..
..
..
..
..
..
..
..

A, ja.. a povem?

NAREDILA SEM IZPIT IZ REFLEKSOLOGIJE IN VSA TRI PRAKTIČNA OCENJEVANJA OPRAVILA Z ODLIČNIM

….

 

Juhuhu in tralala in zunaj ščije in je sluzasto, ampak me nič ne briga, ker sem tako haaaaaapppppppyyyyy!!!!! Pa čeprav me zebe ko pesa in imam zmrznjene noge in občutek v želodcu, kot da bom ravnokrat kozlala, me sploh ne gane! Sem tako vesela. Sem se častila na novo barvasto rjuho, tri čk-čk knjige (o katerih vam bom kaj več povedala v naslednjem blogu) in pecivom z ameriškimi oreščki in javorjevim sirupom… Čeprav grem čez 3 tedne na morje in bom vesela in debela in se sploh ne mislim ukvarjat s kilažo. Kar naj se drugi pa mene ne bo nihče gledal, ker bodo imeli oči za ostale.. itak ne mislim tipov hajkat… Boli me Donald Duck… 😀

Ampak..

Ampak..

Ampak..

Šole še ni konec.. do srede julija! Moram narediti najtežjo nalogo. Mater, sem pa gledala v Sloveniji (na internetu).. vikend  tečaj, pa imaš prvo stopnjo in poklicno kvalifikacijo. Le kako vse to stlačijo v en vikend? Meni se še zdaj zdi, da bi rabila vsaj še kako leto, da bom res prepričana, da znam. Zdaj pa imamo od oktobra do julija non stop.

Ma nič hudega. Saj mi je super. Zdaj pa moram še pripraviti portfolio, ki je kot neko diplomsko delo. Moram pregledati svojo ocenjevalno knjigo in dodati vse točke, ki še manjkajo (oz. še niso bile ocenjene). Moram najti en lep fascikel, da bom v njem oblikovala svoj portfolio, vse pregledat, dodat kar manjka, najt še tri ljudi, da jih žgačkam po podplatih in ščipam za palce na nogi, napisat vsa poročila, plan tretmajev, rezultate. Obnovit vse za Poslovne Standarde za Kozmetičarje in Alternativne Zdravilce… (brez tega se sploh ne smem človeka dotaknit, mislim.. kot terapevt ali kaj takega) in še kaj zraven. Časa imam do septembra! Saj bom… Saj bom.. zdaj je to mala malica.

Najbolj pa mi je všeč, ker ni nobenega pritiska, nobenega stresa, vse se da zmenit, ni ocen (ker zafrustrirajo ljudi in niso pomembne, ker je pombembno znanje samo in izvedba) – dobiš samo “pass” (opravljeno), “referral” (priporočilo za kaj popravit) in “repeat” (priporočilo za vse popravit). In jaz imam vse PASS z učiteljičinim komentarjem (Excellent, Very Professional). Matr, sem vesela… najraje bi skočila na luno in objela Zemljo.

In jutri se še dobim z mojo zelo dobro prijateljico, slikarko, ki se je pred kratkim vrnila iz Kitajske. Malo jo sumim za tisti potres. Bila je ravno na tistem območju, kjer se je zgodil potres, a je odšla točno en dan prej. Isto je bilo s tsunamijem. Zapustila je kraj točno en dan preden jih je zalilo. Sem prav rekla Gazdi, ki je trenutno na Kitajskem, da ima srečo, da je odšla iz Kitajske, preden je šel on tja. Hi hi hi ..

No in jutri pride v London. Tuhtam, če bi jo spravila k našim malo na Hrvaško. Z mojo mamo sta istih let in imata 2 tedna razlike pa bi lahko zažurirali skupaj. Saj sta obe popolnoma čk-čk.

No, bomo videli. V glavnem.. bluzim ke neki v tri dni ker se mi frtajčka od veselja…

In grem zdaj plesat pred ogledalo in migat z rito bum bum bum.. in s podplati ča ča ča… In se dret ju hu hu.. no to se ravno ne bom, ker bom zbudila malega Mika v sosednji sobi in potem je cela bajta v k… saj veste (sploh mame) kako to gre pri štiriletnikih.

Sicer je pa hecen tale Mikec.. pravo ime mu je.. mislim nekaj kot Mikuvoil.. ali nekaj takega.. Pa mu raje rečem kar Mik. Se vedno dela da je tiger ko me vidi in se namršči in dela “grrrrr”.. pa če se namrščim nazaj, je ful hud in zelo piha. Malo ga celo razumem in se z njim pogovarjam v mešanici srbohrvoslovenščine.. v različnem vrstnem redu… In sva zdaj že kar frenda… Tak mali klepetač je in brihten ko strela..

Ma ja.. bom nehala nakladat … najbolje da grem peglat, da ponucam tole energijo veselja, preden bom šla spat.

 

JU HU HU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.: Kloti, moja huda mama… si vesela? Saj nisi niti dvomila, kajne.. tako kot jaz nisem 😀

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s