SE JE ZGODILO TUDI MENI…

A veš tisto, ko te stalno fopajo z nekimi igrami, ker boš zadel nagrado… Ali dobil majčko… Ali boš povabljen na neki TV show… Ja, to se vedno zgodi nekomu drugemu. Vedno. Tako da se že sprašujem, če nas imajo vse za norce…

Mogoče so tam nekoga našli, da odglumi “srečnega dobitnika”, sami pa naprej šopajo igrice, pri katerih veliko več zapraviš kot zadaneš (ker, ko nekaj zadaneš, moraš klicat na neko – zelo – plačljivo telefonsko, kjer imajo potem s tabo polurne razgovore).

Danes pa se mi je zgodilo presenečenje. Na telefonu sem imela glasovno sporočilo. Od tipčka iz časopisa, kjer sem včeraj reševala neke križanke. Menda nagradne. Včasih pač za foro tudi pošljem SMS z rešitvijo (tako kot včeraj). In tipček hoče, da ga kličem nazaj in mu pustim podatke. Ja, in sem, pa ga nisem dobila.

Mi je pustil še eno sporočilo, naj kar na voicemail pustim podatke. In sem. Potem pa sem šla gledat, kaj je ta teden za nagrado… In… In.. In..

Če sem to zadela, bom fotkala London iz najvišje stolpnice tam ob reki, potem pa bom šla še na čajanko. In nekoga lahko vzamem s sabo.

Danes sem spet rešila križanko. In uganko.

In poslala.

Pizza...

P.S. Seveda sem samo domnevala, da bo tale stolpnica “moja” za trenutek… a to je nagrada tega tedna. Moja je nagrada iz prejšnjega tedna. Tako da bom šla na tečaj za peko pizze… ju-hej.. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s